Tilaus- ja toimitusehdot

1. Yleiset ehdot

Protruck.fi on ProTruck Finlandin ylläpitämä verkkokauppa, jossa tuotteiden myyjänä toimii valtuutettu ProTruck-kauppias (jäljempänä myyjä). Kunkin tilauksen osalta myyjän nimi ja yhteystiedot ilmenevät tilausvahvistuksesta.

Seuraavia sopimusehtoja sovelletaan myyjän ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa.

Myyjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka asiakas hyväksyy tilausta tehtäessä.

Myyjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on myyjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ja jota myyjä ei kohtuudella voi voittaa. Myyjä on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle niin pian kuin se on mahdollista sitä kohdanneesta ylivoimaisesta esteestä.

2. Asiakas

Asiakkaan tulee olla täysi-ikäinen luonnollinen ja täysivaltainen henkilö. Asiakas voi olla oikeushenkilö eli yritys, mutta silloin käyttäjällä ei ole kuluttajalle tarkoitettuja oikeuksia, kuten 14 päivän palautusoikeutta. Sama koskee tilannetta, jossa verkkotilausjärjestelmästä ostettua tuotetta käytetään elinkeinotoiminnassa. Sitova kauppasopimus astuu voimaan Ostajan saatua järjestelmän toimittaman tilausvahvistuksen.

Rekisteröityminen:
Asiakas on velvollinen luovuttamaan tilausta tehdessään täydelliset yhteystietonsa, jotka sisältävät kuluttaja-asiakkaalta vähintään nimen, osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Antaessaan tiedot asiakas rekisteröityy protruck.fi verkkokaupan asiakastietokantaan. Tietoja käytetään Rekisteriselosteen mukaisesti.

Tietosuoja:
Verkkokaupan asiakkaiden tiedot on tallennettu myös myyjän asiakasrekisteriin, jossa olevia tietoja käytetään verkkokaupan tilausten käsittelyyn ja toimittamiseen sekä asiakkuuden hoitamiseen liittyvään tiedottamiseen. Tietoja käytetään markkinointitarkoituksiin, jos asiakas on rekisteröityessään tai sen jälkeen antanut luvan sähköiseen markkinointiviestintään.
Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste: www.proturck.fi/rekisteriseloste

Asiakas voi kieltää tietojensa käytön ja käsittelyn markkinointitarkoituksiin ja tarkistaa itseään koskevat tiedot ottamalla yhteyttä. Yhteydenotot on tehtävä sähköpostitse: asiakaspalvelu@protruck.fi.

3. Tuotteet ja hinnat

Verkkokaupassa esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät kuljetuskustannuksia/rahtia, ellei toisin ole mainittu. Ennen tilauksen maksamista asiakkaalle ilmoitetaan ostoskorissa tuotteen hinta kuljetuskustannuksineen. Jos verkkokaupassa on selviä hintavirheitä, tuotetta ei myydä selvästi alempaan hintaan, jos voidaan olettaa asiakkaan ymmärtäneen virheen olemassaolo. Protruck.fi-verkkokaupan hinnat voivat poiketa myymälöiden hinnoista. Myymälöiden hintoja voitte tiedustella suoraan myymälöistä. Myyjä pidättää oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä poikkeuksellisen suurissa erissä. Asiakkaan toivomuksesta valmistetuille, tilatuille tai muokatuille tuotteille ei myönnetä yksipuolista peruutusoikeutta. Peruutuksen yhteydessä tilauksesta mahdollisesti aiheutuneet kustannukset peritään kokonaisuudessaan ostajalta.

4. Maksaminen

Protruck.fi verkkokaupan maksut tapahtuu VismaPay-palvelun kautta. VismaPay-palvelu on Paybyway Oy:n tarjoama maksunvälityspalvelu, jonka avulla tuotteiden tai palveluiden myyjä tai muu palveluntarjoaja voi ottaa vastaan omilta asiakkailtaan maksuja yhden rajapinnan kautta verkkokaupassa.

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Enterpay Lasku yritykselle:

Voit maksaa ostokset suoraan yrityksellesi osoitetulla tavallisella laskulla. Laskun maksuaika on 14 pv laskun päiväyksestä. Laskutuslisä on 5,00 euroa. Laskuttaja on Arvato Financial Systems ja maksuajan myöntää Enterpay Finance Oy. Käyttöehdot https://www.enterpay.fi/ehdot-palvelu/

5. Toimitusaika- ja tavat

Nouto valitusta myymälästä (0,00€)

Asiakkaalle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla kun tilaus on noudettavissa

Toimitettuna kotiin on valittavissa seuraavat toimitustavat:

Posti 14 (13,90€)

Arkisin klo 15.00 mennessä tehdyt varastotuotetilaukset lähetetään saman päivän aikana. Tuotteet ovat asiakkaalla siis tilausta seuraavana arkipäivänä tai noudettavissa valitusta myymälästä. Myyjä voi halutessaan vaihtaa toimitustapaa. Poikkeavassa tilanteessa asiakkaaseen otetaan yhteyttä sähköpostilla ja ilmoitetaan mahdollisista viivastyksistä. Myyjä ei vastaa toimituspäivien muutoksista tai niiden seurauksista asiakkaalle.

6. Tilauksen peruuttaminen ja palautusoikeus

Käyttäjä ei voi peruuttaa tehtyä tilausta verkkokaupassa. Halutessaan perua kaupan, tulee kuluttajan tai yrittäjän ottaa yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu@protruck.fi. Jos asiakas on kuluttaja, toimitetuilla tuotteilla on ostohetkestä lukien 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön. Tuote ei ole käyttämätön, jos esimerkiksi autovahaa tai korvatulppia on kokeiltu. Palautuksen tulee sisältää alkuperäispakkaus sekä kaikki pakkaukseen kuuluneet osat, dokumentit ja pakkausmateriaalit. Palautuksesta tuotteen toimittajalle tulee tehdä edellä mainitun 14 vuorokauden kuluessa ja tuote on palautettavan kohtuullisen ajan kuluessa. Tuotteen ostohetkeksi katsotaan päivä, jolloin tuotepaketti on lunastettu tai kuitin päivämäärä. Ostajan vastuulla on tarvittaessa osoittaa lunastuspäivä. Asiakas maksaa palautuskulut itse. Tavaran toimittanut myymälä palauttaa käyttäjän maksusuorituksen tuotteen palautuksen johdosta viimeistään 30 vuorokauden kuluessa tuotteen palautuksesta. Poikkeustapauksessa myönnetystä palautusoikeudesta tuotteen toimittanut myymälä veloittaa tuotteen käsittelystä ja arvonalennuksesta aiheutuvia kuluja vähintään 10 % tuotteen hinnasta.

7. Takuu

Takuu koskee tuotteessa takuuaikana ilmeneviä aine- ja valmistusvirheitä. Tuotteen takuun perusteella tapahtuva vaihtaminen tai korjaaminen ei pidennä tuotteen alkuperäistä takuuaikaa. Tuotteen toimittaja voi vapautua takuuvastuusta, mikäli voidaan osoittaa, että tuotteen virheellisyys tai rikkoutuminen on aiheutunut tuotteen ohjeiden tai käyttötarkoituksen vastaisesta käytöstä. Käyttäjän on ilmoitettava tuotteen virheestä tuotteen toimittaneelle myymälälle kohtuullisessa ajassa siitä, kun käyttäjä on havainnut virheen tai olisi pitänyt havaita se. Myyjä pidättää oikeuden todentaa tuotteissa ilmoitetut virheet. Aiheettoman huoltokäynnin kustannukset peritään kokonaisuudessaan ostajalta, jos tuote on toimitettu selvästi aiheetta takuuhuoltoon.

8. Muuta

Mahdollisiin käyttäjän ja tavarantoimittajan välisiin sopimusta koskeviin riita-asioihin sovelletaan Suomen lakia. Mikäli kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi - www.kuluttajariita.fi