REXENER 18000 12V APUKÄYNNISTIN/STARTTIBOOSTERI

Tuotenumero
T849301
Saatavuus
 Saatavilla

Pienikokoinen, moderni ja tehokas Rexener-apukäynnistinlaite jaksaa pyörittää käyntiin isotkin moottorit. Etevä elektroniikka suojaa vääriltä kytkennöiltä sekä käynnistettävän ajoneuvon sähköjärjestelmää mahdollisesti vahingoittavilta jännitevaihteluilta ja -piikeiltä.

Rexenerin 18 000 mAh:n litium-polymeeriakku on pakattu jämerään kuoreen. Akkutyypin ja kuorirakenteen ansiosta Rexener ei ole herkkä vaurioitumaan. Runkorakenne suojaa laitteen lataus- ja virtalähtöliittimiä, apukäynnistintoiminnon 12V liitintä suojaa erillinen kumikansi.

Rexenerin apukäynnistysvirta on jatkuvassa rasituksessa 300 A, hetkellisesti jopa 600 A. 600 ampeerin käynnistysvirta riittää käytännössä kaikille 12 voltin starttimoottoreille, myös isoille V8-dieseleille. Apukäynnistyslaitteen 25-senttisten, 8,35 neliömillimetriä paksujen virtajohdinten kapasiteetti riittää 3,5-kilowattisen starttimoottorin pyörittämiseen.

Apukäynnistyslaitteen korkealaatuisten, taipuisien sähköjohtimien silikonikuori kestää 200 asteen lämpötilan. Johdinten puristusliittimet ovat kauttaaltaan suojatut, mikä pienentää oikosulun riskiä. Puristusliittimen johdinliitoksessa käytetään sekä tinausta että puristusliitosta, ja puristusliittimen leukoja yhdistää kuuden (6) neliömillin sähköjohto. Sähkö siirtyy tehokkaasti puristusliittimen molemmista leuoista käynnistettävän ajoneuvon akkuun.

  199.00 € 160.48 € alv. 0%

- Noin 20-30 starttia henkilöautolla
- 4-6 tuntia kannettavan tietokoneen käyttöä
- 5-12 puhelimen/tabletin latausta, riippuen puhelimen/tabletin akun kapasiteetista
- Täyteen lataus tyhjästä täyteen varaukseen noin kuusi (6) tuntia
- Käyttökelpoinen varaustaso säilyy 6-12 kk, valmistajan suositus ladata laite kolmen (3) kuukauden välein